Ceyhun Kirimli has a PhD. in Biomedical Engineering with areas of competence in Molecular Biology, Genetics & Biomedical Engineering and Computational Sciences with focus on Development and Design of Biosensors.

http://www.linkedin.com/in/ceyhunkirimli
http://ceyhunkirimli.com

Ad Unit

Tuesday, August 5, 2014

Elcim 7-21 Agustos arasi Istanbulda olacak.

Bu sabah saat 5te misafirimizi hava alanina biraktik. Elcim'de ofise teslim oldu saat 5.10 sularinda. Hayat bana guzel, iki saat daha uyuyabilecegim. Son uc gunun yorgunlugunu uzerimizden atamadan ayriligin buruklugu da vuracak bizi. Bizim ki Kuzey Ontario'yu talan etti bir haftadir, hiperaktif bir sekilde surekli yemek yapip, paketleyip, parklara bahcelere vuruyor kendini.. ancak doyamamis olsa gerek, solugu Istanbulda alacak. Persembe sabahi ucaktan iniyor. Benim gozlemledigim plani her dakika degisiyor. Yalniz tutturdu Murefte'ye gidecegim diye?!? Sebep: kimbilir, esmistir bir yerlerden.. Kafasi bir tuhaf calisiyor zaten.

Bu donemde Elcim'i gormek isterseniz, bir yerlerde kosuyordur. Benim kuzeydeki yalnizligima ortak olmaz isterseniz ise, bir mesaj gondermeniz yeterli.. Benim simdilik planim, son bir kac gunun yorgunlugunu uzerimden atmak..ve sakin sakin calismak..

No comments:

Post a Comment

Bumerang - Yazarkafe