Ceyhun Kirimli has a PhD. in Biomedical Engineering with areas of competence in Molecular Biology, Genetics & Biomedical Engineering and Computational Sciences with focus on Development and Design of Biosensors.

http://www.linkedin.com/in/ceyhunkirimli
http://ceyhunkirimli.com

Ad Unit

Saturday, June 21, 2014

Muzik her an..

Iklimin de etkisiyle evde ve bilgisayar basinda cok vakit geciriyoruz. Esimle yapisik ikizler gibi dolasiyoruz deyim yerindeyse aylardir. Calisirken, evin isleriyle (nedense!) ugrasirken arkada muzik dinlemeye cok alistik. En cok dinledigimiz youtube linklerini burada paylasmak istiyorum:

Ilk olarak Andre Rieu ve Johann Strauss orkestrasinin 2012 Brezilya konseri:

2012 Brezilya- Andre Rieu

Istanbul bize hosgeldin suprizi yapti ve onumuzdeki Kasim Andre Rieu yu agirliyor. Butcemizin el verdigi ilk koltuklari aldik. 6. bolge 1.sira 1 ve 2 numarali koltuklar. Sanirim insan hayatinin 25 senesini ogrenci olarak gecirince o psikolojiden asla kurtulamiyor ve tum etkinlikleri omru boyunca arka bolgenin en onunden izleme konusunda uzmanlasiyor.

Ikinci paylasacagim link: Yann Tiersen best of:

Y. Tiersen best of

87 dakikalik bu youtube videosu sanki hep hayatimizdaymis gibi geliyor artik. Kim hazirladiysa ellerine saglik. Amelie nin muzikleri dugun ve nisanimizdan beri her animizda bize eslik ettiler. 2008 den beri hic yanimizdan ayirmadigimiz mp3 calarlarimizin ici de Yann Tiersen in albumleriyle dolu. Durum boyle olunca fazla yorum gerek yok deyip, diger yann tiersen linkleri ile devam ediyorum:

Yann Tiersen on tour

Yann Tiersen VanCouver 2009

Iki link de canli konser cekimlerinden olusuyor. Uyariyorum ikisinin de insan uzerinde isini gucunu biraktirip hipnotize etme etkisi var. Yann Tiersen i takip edenler bilirler, su siralar yeni albumu infinity nin Kuzey Amerika turnesini bitirmek uzere. Simdilik turne planlarinda Istanbul yok. Kasim ayindan sonra tekrar Kuzey Amerikaya donecekmis. Yann Tiersen in resmi sitesinden Ingiltere konseri:

Infinity- running so fast

Son paylasacagim sanatci: Ludovico Einaudi. Bu ismi youtube da aratip, cikan tum linkleri hic tereddutsuz keyifle dinleyebilirsiniz. Benim favorim, evde kendi piyanosuyla calsigi, in a time lapse albumu:

2013 in a time lapse

Not: Bu videolarin hic biri uzerinde herhangi bir hak iddia etmiyorum. Sadece keyif alarak dinledigim bu youtube linklerini, yani sadece kendi nacizane keyfimi blogumda paylasmak istedim.

Not: Ogrenci olmaktan asla vazgecemeyecegimiz iddiamin kaniti o yukarda bahsettigim mp3 calarlar. 2008nin sonlarina dogru aldigimizi dusunuyorum. Teknolojilerinin kokenini ve tarihcesini biz bile hatirlamiyoruz :)) Tasimasi kolay, her cebe uyuyor ve sarji gunlerce gidiyor:



No comments:

Post a Comment

Bumerang - Yazarkafe